Bătrânețea

11919121_803771906402246_4435868379766929204_n

Cu totii cunoaștem poza,deci nu ne minunăm de ea!

,,Bătrâneţea este o mutilare a corpului, care rămâne întreg: toate le are şi la toate lipseşte ceva.”(Democrit)

Bătrânii sunt cele mai scumpe ființe.Tot timpul nerăbdători să spună ceva..,orice din bagajul lor de cunoștințe  și experiențe de viață.

Batrânețea este ultima etapă a vieții umane.Pentru bătrâni este o perioadă atât de bucurie cât și de tristețe.

Perioada de bucurie – La bătrânețe ai foarte mult timp liber să faci ce vrei, deasemenea , bătrânii îți pot organiza programul cum vor, pot călătorii, se pot bucura de copii și nepoti.

Perioada de tristețe – Și voi cunoașteți ca și mine, că tinerii își abandoneaza bătrânii,nu-i ajuta material sau îi internează în diverse centre pentru bătrâni.Îmbătrânirea corpului duce la diverse afecțiuni vasculare,cardiace,motorii,auditine.

E bine să ne păstrăm prieteniile pentru toată viața…sa nu îmbătrânim singuri! 

,,Cine nu are bătrâni …să-si cumpere!”

Haide-ți să-i ajutăm pe bătrâni din puținul nostru, căci nu vom știi niciodată ce bătrânețe vom avea.Eu la vârsta mea,mă lupt să lucrez cât mai mulți ani  ca să am la bătrânețe o pensie bună…nu pot să știu cum vor fi copiii mei,dacă îmi vor călca pragul sau nu! De asta mă organizez din timp! Organizați-va și voi!

tristete-singuratate batranete

12 gânduri despre “Bătrânețea

  1. Ce-i drept, am cunoscut mulți bătrânei foarte foarte simpatici și plini de viață. Ultimele două chestii șocante au însemnat să văd o bătrânică la 65 pe bicicletă și alta la 75 la un meci de ping=pong. 😀 Deci unii sunt plini de viață!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu