,,Bestia” , Alex Flinn

bestia_alex_f1 

Kyle Kingsbury este cel mai chipeș și mai bogat băiat din liceu. Totul merge bine pentru el (mai puțin relația cu tatăl lui, un om de televiziune, care nu are timp de el), până când o întâlnește pe Kendra Hilferty, o fată extrem de ciudată și puțin cam urâțică, care îi critică comportamentul și îl jignește în fața prietenilor săi. Pentru a o pedepsi o invită la balul școlii, dar nu își împlinește rolul de partener, ci apare de mână cu Sloan, iubita lui. Kendra îl blesteamă să își piardă frumusețea, și astfel se transformă într-un monstru păros cu gheare.
   Dezamăgită că nu primise orhideea cerută, Sloan nu acceptă trandafirul alb, astfel că într-un impuls de moment Kyle i-l dăruiește Lindei Owens, o colegă de școală. Gestul acesta o îmbunează pe Kendra care se dovedește a fi o vrăjitoare și îi mai acordă o șansă de doi ani în care să-și găsească adevărata dragoste.

Acum Kyle are la dispoziţie exact 2 ani ca să găsească o fată care să vadă mai departe de urâţenia lui fizică. Trebuie să îl iubească aşa cum este, iar el să o iubească la rândul lui. Vraja poate fi desfăcută doar printr-un sărut, adevărat.
Kyle este pierdut şi fără speranţă. Nu mai are prieteni. Nu poate ieşi afară fără să se ascundă, iar acum tatăl lui l-a părăsit într-o vilă imensă doar cu servitoarea lor. Îi era ruşine cu fiul său iar singura soluţie pe care o vedea era să îşi părăsească fiul. Va angaja şi un meditator, orb,[ pentru a nu îl vedea] ca să îi predea lecţiile.
Cu timpul Kyle începe să se schimbe . Caută o fată pentru el, însă nu găseşte pe nimeni. Lumea  este îngrozită de el. Acum începe să se resemneze. Îşi dedică timpul lecturii şi grădinăritului. Face o pasiune pentru tradafiri aşa că el singur construieşte o seră pe care o umple cu diferite tipuri de trandafiri. Are foarte mare grijă de ei.  Începe de asemenea să aibă sentimente. Îi păsa de Magda[ servitoarea lor] şi de Will[ meditatorul] încearcă să o contacteze pe Kendra [ printr-o oglindă magică pe care i-a dăruit-o Kendra]  şi o roagă să îi redea vederea lui Will şi să o ajute pe Magda să ajungă înapoi la familia ei. Kendra îi răspunde afirmativ , dar numai în cazul în care blestemul este rupt.

Kyle, adoptă o nouă atitudine! Vrea să se ajute pe el însuşi şi pe prietenii lui. Simte şi el că s-a schimbat aşa că odată cu această schimbare€…își schimbă numele. Acum el este Adrian King! Kyle murise…odată cu transformarea lui în bestie .
Totul merge bine în vila din Brooklyn, cu excepţia faptului că timpul trece iar Adrian nu a găsit pe nimeni care să desfacă vraja , până când într-o seară, un hoţ îi sparge casa, dând buzna în sera lui de trandafiri. Acest lucru l-a înfuriat foarte tare pe Adrian, vrând să îl omoare acolo, pentru că îi distrusese trandafirii.  Dar hoţul îi promite că io dă pe fata lui dacă îl lasă în viaţă! Asta schimbă totul. Era unica şansă a lui Adrian de a avea o fată şi de a o face să se îndrăgostească de el!
A început să pregătească locul pentru Lindy. A aflat că a fost cu el , la vechia lui şcoală, însă niciodată nu o băgase în seamă. S-a străduit toată săptămâna să afle ce îi place lui Lindy şi a încercat să facă locul foarte confotabil pentru musafira lui.

Oare Lindy se va îndrăgosti de Adrian? Oare se va rupe blestemul?

„Un lucru frumos este preţios indiferent de valoare. Aceia care nu ştiu cum să privească lucrurile preţioase în viaţă nu vor fi niciodată fericiţi.”

Un gând despre “,,Bestia” , Alex Flinn

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s