„Dragoste la prima vedere”, Nicholas Sparks

dragoste-la-prima-vedere_1_fullsize

Cât de bine îi cunoaștem cu adevărat pe cei pe care îi iubim? Cum putem să facem față inevitabilelor îndoieli, temerilor legate de responsabilitățile unui parinte și obstacolelor care ni se ivesc în cale? O poveste uimitoare despre dragostea dintre un bărbat și o femeie și dintre un părinte și un copil. ,,Dragoste la prima vedere” vorbește despre sfârșituri care aduc noi începuturi, tragedii care duc la bucurii neașteptate și, mai mult decât orice, despre magia dragostei nepieritoare.

Lexxie și Jeremy formează un cuplu aproape perfect. Deși nu se cunosc decât de o săptămână, cei doi urmează să devină părinți.

Datorită faptului că relația lor a evoluat doar în decurs de o săptămână, cei doi nu au avut timp de a vorbi unul cu celălalt, de a comunica suficient atât cât să se cunoască unul pe celălalt. O vreme după ce cei doi se mută împreună, Jeremy începe să primească anonime cu privire la trecutul lui Lexxie. El devine gelos, se înfurie pe zi ce trece, la fiecare anonimă pe care o citește, până când i se confirmă adevărul: Lexxie mai fusese cândva însărcinată, însă pierdu-se sarcina.

După certuri îndelungi între cei doi, apele se calmează ajungând astfel să se creeze o armonie de cuplu perfectă între ei. Această fericire nu durează foarte mult timp, asta până când cei doi vor afla că bebelușul este în pericol de moarte din pricina unei bride amniotice care se desprinsese de lichidul ce înconjura bebelușul. Urmează o perioadă dificilă, plină de consulturi medicale,până în noaptea în care Lexxie urma să nască.

Lexxie moare la naștere, iar acum Jeremy nu mai dorește să recunoască bebelușul, numindu-l „ființa care mi-a omorât soția”. La început refuză cu îndârjire să o vadă pe micuță, însă la insistențele bunicii lui Lexxie, Jeremy își ia pentru prima dată copilul în brațe, îl ține strâns și o vede întruchipată pe Lexxie. Aici apare dragostea la prima vedere, dragostea dintre un tată și propria-i fiică.

„Toată lumea are ciudățenii, dar, până cunoști cu adevărat persoana, acestea tind să fie ascunse.”

d6cb13336e27aff3a6d4afeef3dc8147

Reclame

Un gând despre “„Dragoste la prima vedere”, Nicholas Sparks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s