,,Căderea lui Adam”, Sandra Brown

sandra-brown-caderea-lui-adam-193

În ultimii ani, Lilah Mason a urmărit-o pe sora ei cum şi-a găsit iubirea, s-a căsătorit, a născut primul copil, în timp ce ea şi-a direcționat toată energia în cariera ei.

Un terapeut fizic, cu un spirit nescufundat și o compasiune de neclintit, este una dintre cele mai bune din acest domeniu. Dar când Lilah se i-a de un nou caz, viața pacientului nu este unicul lucru transformat. Noul ei pacient, Adam, contestă toate metodele ei autoritare.

Cu toate acestea, Lilah este hotărâtă să-l ajute să-şi recupereze viața pierdută. Ceea ce ea nu poate prevedea, este că în timp ce câştigă lupta lui Adam, ea pierde inima ei.

Și, după cum datoria profesională şi dorinţele ei coincid, ea trebuie să aleagă calea cea bună pentru ei amândoi.

O cădere într-o prăpastie adâncă de 10 metrii i-a afectat grav coloana lui Adam Cavanaugh, un celebru industriaș pe plan mondial și proprietarul lanțului de hoteluri Cavanaugh. Acesta, împreună cu doi prieteni de-ai săi au plecat într-o excursie în Italia unde au excaladat un versant periculos. În urma unui accident, cei doi prieteni ai lui Adam Cavanaugh au murit, iar acesta a fost grav rănit provocând o mare vâlvă în presă.

După ce Elizabeth Randolph  și-a pierdut soțul într-un accident de mașină, s-a recăsătorit cu Thad Randolph și împreună au contribuit la creșterea  lui Megan și Matt. Cei doi soți împart cu Adam Cavanaugh o relație profesională dar și o frumoasă relație de prietenie.

Lilah Mason este sora lui Elizabeth Randolph, care după multe implorări și mituiri acceptă să devină terapeuta lui Adam Cavanaugh . Cei doi nu se înțeleg mai deloc. Până să ocupe postul de terapeută a lui Adam, acesta concediase încă trei terapeuți. Oare se vor înțelege cei doi? Oare încăpățânarea și disputele lor îi vor uni?

Citate…

,,Fă-mă să merg, Lilah, și o să te iubesc.”

 

 

Anunțuri

Un gând despre “,,Căderea lui Adam”, Sandra Brown

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s