Iubire, Katie Cotugno

iubire_1_fullsize

Înainte:
Reena Montero îl iubește pe Sawyer LeGrande de când se știe; e ceva la fel de firesc ca respiratul, la fel de etern ca timpul. Însă el n-a părut niciodată să bage de seamă că ea există… până într-o zi când, incredibil, observă. Reena și Sawyer se afundă într-o încurcată și complicată relație de dragoste. Doar că, la un moment dat, Sawyer dispare brusc, fără vreun cuvânt, din atmosfera umedă a orașului lor din Florida, lăsând-o în urma lui pe Reena, cu puțin înainte de a absolvi liceul, distrusă și… însărcinată. Avea doar 16 ani.

După:
Au trecut aproape trei ani, și Reena are o nouă iubire: fiica ei, Hannah. Reena s-a obișnuit să trăiască fără Sawyer, și se deprinde în sfârșit cu viața aceasta neașteptată și ieșită din comun. Însă, la fel de iute și de brusc pe cât dispăruse, Sawyer reapare. Reena nu vrea să aibă deloc de-a face cu el, cu toate că ar minți dacă ar afirma că întoarcerea lui nu o răscolește. După toate cele întâmplate, își mai poate permite Reena să-l iubească din nou?

Reena Montero, o tânără de 16 ani îl iubește pe Sawyer Le Grande, mai mare cu doi ani decât ea, de când se știe. Cei doi se cunosc prin intermediul părinților lor care dețin un restaurant în parteneriat, aceștia ajutându-și părinții pe perioada verii lucrând la restaurant.Reena are vise mărețe, își dorește o carieră și să călătorească. Allie, prietena ei cea mai bună este opusul Reenei. Aceasta se cuplează cu Sawyer  și relația dintre cele două fete se răcește…din cele mai bune prietene ajung să nu se mai vadă și să nu-și mai vorbească aproape deloc…După o perioadă, Sawyer devine interesat de Reena. Între cei doi apar mici tachinări, este invitată la o înghețată, lucrurile se complică, aceștia ajungând să aibă o relație de dragoste, își petrec mult timp împreună iar Reena cel puțin are vise mărețe. La școală, i se face propunerea ca din cauza inteligenței și a rezultatelor bune pe care le are, să termine mai repede cu un an, adică să facă doi ani într-unul.

Își dă examenele, învață pentru ele, își face planuri, dar chiar atunci când totul era minunat, iubitul ei dispare brusc, fără un cuvânt, fără să  lase nimic în urma lui, lăsând în spate o tânără de 16 ani, distrusă și însărcinată, care va trebui să renunțe la toate visele făcute pentru facultate.

După aproape trei ani, Sawyer se reîntoarce și deși nu vrea să recunoască, Reena este răscolită, dar de data asta puternica…puterea venindu-i de la fetița ei Hannah. Sawyer va face tot posibilul să fie alături de cele două, încercând din răsputeri să-i recapete încrederea Reenei. La tot pasul este prezent, își asumă responsabilitatea fetiței, are grijă de ea, iubirea față de Reena este mult mai mare, dar este greu să refaci ceea ce s-a rupt.

În final cei doi se împacă și pleacă toți trei într-o călătorie, așa cum visa Reena în trecut.

S-au zis multe lucruri pro și contra despre cartea asta însă mie mi-a plăcut mult.

Reclame

4 gânduri despre “Iubire, Katie Cotugno

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s