Iubitul virtual, Kate Brian

iubitul-virtual-1.jpg

Este absolut perfect!
De-ar fi şi real…
Când Shawn, iubitul lui Isabelle, o părăseşte pe aceasta cu doar o lună înainte de balul de absolvire, Lane şi Vivi, prietenele ei cele mai bune, se hotărăsc să treacă la acţiune.
Din câteva mişcări pe tastatura calculatorului, creează pe MySpace pagina lui „Brandon”, băiatul perfect care s-o scoată pe Isabelle din această relaţie nefericită. Ce păcat că e doar virtual!
Dar fetele au şi la asta o soluţie: îl atrag în planul lor pe Jonathan, un băiat incredibil de sexy de la alt liceu, care să joace rolul lui Brandon. Însă când Vivi se îndrăgosteşte de Jonathan, iar Shawn face tot posibilul să reia relaţia cu Isabelle, întregul complot pare a se nărui…

Vivi, Lane, Izzy si Curtis sunt patru prieteni buni, care întotdeauna se susțin și se ajută reciproc. Fiecare dintre ei are o mica dramă:
-Vivi respinge toți băieții, din motiv că niciunul nu e demn de ea, fără să reușească să îl găsească pe cel ce i se potrivește.
-Izzy ăl iubește pe Shawn, iubitul ei, care e o pramatie, profită de banii ei și de slăbiciunea ei pentru el.
– Lane e îndrăgostită de Curtis, dar nu are curajul să îi mărturisească.

Când Isabelle îl prinde pe Shawn înșelând-o cu o altă fată, decide să îl părăsească definitiv, cu toate că această hotărâre aduce cu sine multă suferință. Cu timpul, Izzy începe să se îndoiască și să dea înapoi, dorindu-și să se împace cu Shawn, căuându-i acestuia scuze pentru comportamentul său oribil.

Când Izzy le mărturisește fetelor că ar vrea sa ăi mai dea o șansă lui Shawn, Vivi decide că e momentul să facă ceva, ce o va îndepărta pe prietena lor de Shawn pentru totdeauna, pentru că el chiar îi distruge viața. Astfel, Vivi și Lane, cu ajutorul lui Curtis și al fratelui mai mic al lui Vivi, Marshall, îl crează pe Brandon, iubitul perfect pentru Isabelle.

Lucrurile merg foarte bine la început, Brandon îi stârnește interesul lui Izzy, iar ea chiar îl place și vrea să îl întâlnească. Aici apare problema, bineînțeles, pentru că el nu exista în realitate. Dar, ca de obicei, Vivi are un plan. E un plan nebunesc, dar măcar e un plan.

„-Aşadar o foloseşti pe mama noastrã (…) ca sã angajezi un partener fals de bal pentru cea mai bunã prietenã a ta, care habar n-are ce se întâmplã în jurul ei, spuse Marshall, privind-o în ochi. O sã ajungi în iad, ştii asta, nu-i aşa?
Vivi zâmbi.
-Da, dar o sa fie o calatorie super.”

După lungi căutări ce par sortite eșecului, fetele îl găsesc pe Jonathan, care, cu câteva retușuri, va fi tipul perfect pentru Izzy. Și nu doar pentru Izzy….

Cartea e plină de acțiune, este  haioasă, cu drame adolescentine și câteva pilde din care avem ce învăța.  Prima ar fi să nu ne încredem în persoanele cunoscute pe internet, căci nu ai de unde ști cine se află în partea cealaltă a firului. O alta ar fi ca minciunile, chiar și cele nevinovate, ne complică viața și pot face mult rău. O alta ar fi ca persoanele care trăiesc prin ceilalți, încercând să le manipuleze viețile, ajung să își distrugă propria fericire.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s