Onix, Jennifer L. Armentrout

onyx-cover-1000-corrected.jpg

Al doilea volum al seriei, „Onix”, este mult mai alert, mai plin de mister și întorsături de situație. Avem de-a face, în primul rând, cu un Daemon tare drăgăstos și adorabil, nu cu enervantul arogant din primul volum…Dar Katy, deși impresionată de aceste schimbări ale lui Daemon, își păstrează distanța, dând vina din ce în ce mai mult pe legătura creată între ei. Iar când un nou băiat vine în oraș și acesta pare setat să o impresioneze pe Katy, aceasta, flatată, începe să-și petreacă din ce în ce mai mult timp cu el. Ieșiri în oraș, o petrecere chiar la Dee și Daemon acasă. Săruturi între ei. Pentru prima dată de o veșnicie, Katy simte și vrea să creadă că mai există normalitate în lume și mai poate avea o viață deși sunt atât de multe secrete ce o înconjoară.                                                                                                                            Dar Blake nu e chiar un băiat simplu… normal. Nu e Luxen, dar nu e nici Arum. E… exact ce e și ea. Lui Katy începe să i se întâmple tot felul de lucruri ciudate… ușa se deschide singură când chiar vroia să intre în clasă, un pahar plutește în aer, iar ceaiul începe să curgă în frigider atunci când dorea să bea, dușul pornește inainte să intre în baie… Blake o antrenează să controleze lucrurile ciudate care i se întâmplă.

Daemon câștigă pariul pus, iar Katy va recunoaște că-l iubește până când va începe noul an. Aceștia descoperă că fratele lui Daemon, pe care îl credeau mort, trăiește… cu siguranță al 3-lea volum v-a fi despre el.

Citiți cartea pentru a afla… ce a devenit Katy? Cine e Blake, de fapt? Pentru cine lucrează?! Cine va muri în urma încrederii prost plasate a lui Katy? Ce este Daedalus? Unchiul lui Bethany, noul iubit al mamei lui Katy, își dă arama pe față…

,,Oamenii care nu iubeau cărțile nu aveau cum să înțeleagă pasiunea altora pentru ele.”

3560f70f44c078d1dac2d25ee90dc1a2

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s