Mireasă fără voie, Jo Beverley

mireasa-fara-voie_1_fullsize

Cartea prezintă povestea de dragoste dintre Elizabeth Armitage și Lucien de Vaux. Lucien este copilul născut dintr-o aventura a Ducesei iar printr-o întămplare îngrozitoare, fraţii lui mai mari mor iar el rămăne moştenitorul direct al titlului de Duce şi a tuturor bogăţiilor. Elizabeth este copilul Ducelui născut tot după o aventură. El află de ea printr-o scrisoare abia atunci când mama ei moare. Beth este o profesoară la un pension de fete, adeptă a lui Mary Wollstonecraft.

Ducele aranjează căsătoria între Lucien si Elizabeth fiindcă doreşte ca generaţia Vaux să fie în continuare pură. Lucien acceptă acest aranjament simţind că este dator cu un astfel de sacrificiu dată situaţia în care se afla.

Beth decide încă de la început să-şi urască viitorul soţ. Încă de la prima întălnire între ei au existat certuri, contraziceri şi o mulţime de provocări pe care le stărneau reciproc. Lucien nu prea este obişnuit cu o fată „cu minte”, iar toate contrazicerile ei îl enervau mai mult decât orice altceva.

Când o fostă elevă de-a lui Beth vine îmbrăcată în bărbat , ca să îi ceară să o scape  de viitoarea ei căsătorie cu lordul Deveril, aranjată de părinții fetei din pricina banilor, lucrurile se complica mult…

Pentru continuare, este necesară citirea acestei cărți de-a dreptul minunată. Nu mai e cazul să vă spun cât de mult mi-a plăcut mie…3d95b3008b8ca051afc9ddf4949cb0a5

efc28bf22cd45e523232ca79aca09de4

The end!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s