Intimidare , Penelope Douglas

Intimidare_coperta

,,Numele meu este Tate. Totuși, el nu îmi spune așa. Nici măcar nu i-ar trece prin cap să mi se adreseze atât de familiar, asta în cazul în care mi s-ar adresa cât de cât. Nu, abia dacă îmi vorbește.
Dar nici nu mă lasă în pace.
Cândva, am fost cei mai buni prieteni, după care a început să se lege de mine și a decis că scopul lui este să îmi ruineze viața. Am fost umilită, exclusă și bârfită în toți anii de liceu. Cu cât trecea timpul, cu atât mai chinuitoare deveneau farsele și zvonurile puse la cale de el, și deja mi se făcuse lehamite să mă tot feresc din calea lui. Am plecat chiar în Franța pentru un an de zile, ca să îl evit.
Doar că, acum, m-am săturat să mă mai ascund și nici de-a naibii nu îl voi lăsa să-mi distrugă ultimul an de liceu. Poate că el nu s-a schimbat, dar eu am făcut-o. Este timpul să ripostez.
Nu mai am de gând să-l las să-și bată joc de mine.”

Mie mi-a placut extrem de mult cartea, am citit-o pe nerasuflate. Este o carte usor de citit, avandu-i ca personaje principale pe Tate si pe Jared.

Cei doi au fost prieteni buni in copilarie,insa in urma unei vacante petrecuta la tatal sau,Jared se intoarce foarte schimbat, devine arogant si se indeparteaza de prietena lui Tate de care isi bate joc in timpul liceului.

Tate pleaca un an sa studieze in Franta si se intoarce mult mai increzatoare in propriile forte dar mai ales hotarata sa-l infrunte…ei bine,doar e o poveste de dragoste in care cei doi vor ramane impreuna in cele din urma.

Jared ii va dezvalui adevaratul motiv pentru care s-a razbunat pe ea,care mie sincer mi s-a parut putin cam tras de par.

Daca ar fi sa ii dau o nota , i-as da 8 ,deoarece nu prea am fost multumita de final. Cu toate acestea o recomand tuturor!

Citat:

,,Mi-am ridicat degetul mijlociu spre el si l-am intrebat :

-Stii ce e asta? Mi-am sters usor, cu degetul mijlociu, coltul ochiului. Sunt eu, stergand ultima lacrima pe care o s-o mai vars din cauza ta!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s